Hur kan vi hjälpa dig?

Bland de många tjänster vi erbjuder finner du bland annat de i rutorna nedan.

img

Dränering

Dränering är en typ av markarbete som går ut på att man gräver diken i syfte att leda bort grundvatten och ytvatten från en husgrund, en annan typ av grund eller någon annan sorts område där det ska byggas. Det gör man för att förhindra att detta vatten senare ska orsaka fukt- och vattenskador på den grund eller annan sorts anläggning som det gäller. Det är i sin tur något som också förhindrar mögel och dålig lukt!

img

Villagrunder

Villagrunder, även känt som balkgrunder, är en typ av grunder som främst är avsedda för att användas till villor och fritidshus. En grund av detta slag består av en kombination av prefabricerade betongbalkar, plintar och grundläggningsplattor. Närmare bestämt placerar man betongbalkarna på plintarna och plintarna på grundläggningsplattorna. När en grund av detta slag väl står på plats lägger man grus runt samtliga plintar vilket gör den stadig!

img

Betonggrunder

Betonggrunder är förstås, som namnet antyder, grunder tillverkade i betong. Dock finns det även många olika typer när det kommer till grunder i betong. Den vanligaste varianten är dock en så kallad betongplatta, eller en platta på mark som det också kallas. Denna platta är i själva verket en armerad betongplatta utrustad med förstyvande balkar under bärande linjer och står direkt på den underliggande marken!

img

Andra byggtjänster

Markarbeten och anläggning av grunder är alltså två viktiga delar av vår verksamhet, men de är inte de enda. Vi erbjuder nämligen även flera andra typer av byggtjänster. Det rör sig bland annat om renoveringar av flera olika slag, till exempel badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och/eller helrenoveringar. Även ombyggnader och tillbyggnader ingår i vårt tjänsteutbud!