Markarbete Täby

Stockholm Entreprenad & Invest AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Stockholm Entreprenad & Invest AB! Vi är ett certifierat byggföretag med ett omfattande tjänsteutbud. Det innebär att du kan kontakta oss för att få hjälp med flera olika typer av byggprojekt. Det inkluderar bland annat markarbeten av olika slag, till exempel dränering. Vi arbetar också med anläggning av olika sorters grunder, bland annat med olika varianter av husgrunder. Exempel på dessa inkluderar sådana kallade platta på mark samt källargrunder. Utöver våra markarbeten kan vi ta ansvar för en ett antal andra byggtjänster såsom husbyggen, murarbeten, renoveringar och mycket annat.

Som entreprenör lämnar vi garanti på allt vi gör när vi tar ett helhetsgrepp över projektet och är ytterst ansvariga för att det färdigställs. Ta kontakt med oss idag för byggtjänster i toppklass!

Våra certifikat och behörigheter

Självklart har vi på Stockholm Entreprenad & Invest AB och våra underleverantörer samtliga certifikat och behörigheter som dels behövs för att arbeta med det vi gör, dels fungerar som ett kvitto för dig som kund på att vi verkligen är så pass skickliga som vi hävdar.

Detta är givetvis en trygghet för dig som kund och en garanti på att vi håller vad vi lovar. Du har med andra ord ingenting alls att oroa dig över när du anlitar oss, utan vi har full koll på vad vi sysslar med! Vill du veta mer om våra certifikat och omfattningen på våra behörigheter är det bara att du kontaktar oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Markarbete Täby

Vår adress

Vi på Stockholm Entreprenad & Invest AB har Tre liljor 2B i Stockholm som vår adress. Som vi tidigare varit inne på erbjuder vi dock våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet! Tveka därför inte på att höra av dig till oss för hjälp om det är så att du är intresserad av våra tjänster, detta oavsett var i huvudstadsregionen du än är baserad någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify